Online Business Growth richt zich op het strategisch ondersteunen van ondernemers. Bij ons draait het om samenwerken en implementeren. Ik werk nauw samen met de ondernemer bij het ontwikkelen van een marketingstrategie, een (jaar)planning.

Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is het daadwerkelijk implementeren van de strategie en de bijbehorende acties. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn implementatieteam: Krista Bleeker, Santousha Kalk en Fifamé Seedorf.

In de eerdere blogs hebben Fifamé en Krista zich voorgesteld. In deze blog stelt Santousha zich aan je voor.

 

Maak kennis met… Santousha
Ik ben Santousha en ik woon in een rustige buitenwijk in Den Haag. Het is een leuke woonwijk met voldoende natuur en niet al te ver van het centrum. Ik hou van de rust en vind dit daarom een ideale woon- en werkplek.

Dit is vooral belangrijk voor mij omdat ik grotendeels vanuit huis werk. Rust op mijn werkplek is ook 1 van de redenen waarom ik nooit van kantoorbanen heb gehouden. De drukte en rumoerigheid vond ik te storend om echt geconcentreerd aan de slag te kunnen. Als online marketeer die veel met data en cijfers bezig is heb ik een rustige omgeving nodig om mijn werk naar behoren te kunnen doen.

Ik werk al sinds 2006 in de online marketing branche, eerst als zoekmachine specialist en later als Google Ads en Sociale Media adverteren expert. Ik heb jaren gewerkt voor een online marketing bureau en heb daar veel ervaring mogen opdoen met werken met verschillende typen klanten in verschillende branches. Tevens heb je bij zo een agency ook het voordeel dat je trainingen vanuit de grote adverteer platformen zelf mag volgen. Na jaren binnen een online marketing bureau te hebben gewerkt ben ik Virtual Creatives gestart. Eerst als een blog om ondernemers meer over online marketing te leren en nu ook als online marketing bureau.

  Hoe heb ik Irene leren kennen?
  Irene heb ik online leren kennen. Ik heb jaren in het buitenland gewoond en gewerkt, de meeste personen in mijn netwerk heb ik daarom online ontmoet. Irene is daar ook een van.

   

  In mijn vrije tijd…
  Ik heb best uiteenlopende hobby’s. Vanaf jongs af heb ik danslessen gevolgd, met name: salsa, merengue, kizomba en bachata.
  Daarnaast heb ik ook jiu jitsu gedaan, ik hou van wandelen in de natuur, kokkerellen netflixen en lezen. Het netflixen doe ik nu wat minder, ik besteed het liefst mijn vrije uren in het uitproberen van nieuwe recepten.
   

  Wat ik fijn vind aan de samenwerking
  Het is geweldig om in een team te zitten met gelijkgestemde dames die allemaal zelf ambitieuze ondernemers zijn.

   

  Dat waren de leden van het implementatieteam van Online Business Growth. Binnenkort vertel ik ook over de samenwerkingen met andere ondernemers. Benieuwd? Hou dan zeker de blog in de gaten!

   

  Wil jij ook ervaren hoe het is om met ons samen te werken?
  Neem dan vandaag nog contact op met Irene of plan hier jouw Online Business Growth Strategiesessie in.