Online Business Growth richt zich op het strategisch ondersteunen van ondernemers. Bij ons draait het om samenwerken en implementeren. Ik werk nauw samen met de ondernemer bij het ontwikkelen van een marketingstrategie, een (jaar)planning.

Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is het daadwerkelijk implementeren van de strategie en de bijbehorende acties. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn implementatieteam: Krista Bleeker, Santousha Kalk en Fifamé Seedorf.

In de komende blogs geef ik daarom het woord aan mijn team.

 

Maak kennis met… Fifamé
Ik ben Fifamé Seedorf, van Fifamé’s Virtual Desk. Ik ben moeder van 2 meiden en ik woon samen met mijn gezin in Amsterdam. Als virtueel professional is het mijn doel om samen met de ondernemer te onderzoeken hoe bedrijfsactiviteiten slimmer ingericht kunnen worden. 

  Hoe heb ik Irene leren kennen?
  De samenwerking met Irene is ontstaan, doordat ik stage heb gelopen bij Online Business Growth voor de opleiding Virtueel Succes bij de Academie voor Virtueel Professionals. Tijdens de opleiding richtte ik me op het optimaliseren van de processen rondom het leveren van de dienst of het product, de communicatie en de dagelijkse werkzaamheden.

  Onze samenwerking beviel erg goed en mijn ervaring met procesverbetering en affiniteit met online techniek waren een goede aanvulling op de totale skillset van het team. Hierdoor kreeg Irene namelijk meer ruimte om te groeien met Online Business Growth en zich meer te richten op het strategisch adviseren van haar klanten.

   

  In mijn vrije tijd…
  In mijn vrije tijd probeer ik zo veel mogelijk tot rust te komen door iets leuks met mijn gezin te doen. Ik vind het heerlijk om met ze naar de film te gaan (voornamelijk voor de heerlijke popcorn, maar sinds kort hebt ik thuis een hele goede popcornmachine, zodat ik nu ook thuis heerlijke popcorn kan maken)! Daarnaast geniet ik erg van een avondje Netflixen of een potje Tetris. Verder vind ik het heerlijk om naar muziek te luisteren of een goed boek te lezen of te luisteren.

  Als online ondernemer ben ook ik schuldig aan het opzuigen van informatie over nieuwe online tools en het ontwikkelen van mijn mindset en mijn ondernemersvaardigheden. Ik vind het zo leuk dat ik dit echt niet als werk ervaar en kan me dan ook echt even verliezen in de tijd. Blijft een aandachtspuntje…

   

  Wat ik fijn vind aan de samenwerking 
  Het fijne aan de samenwerking met Online Business Growth is de ervaring van Irene en de rest van het team. De manier van werken is gestructureerd en iedereen weet precies wat er van haar verwacht wordt en neemt hierin ook haar verantwoordelijkheid.

  Wanneer er een crisismomentje is dan springt iedereen bij als dat nodig is, zodat de klant er zo min mogelijk van merkt. We willen namelijk allemaal kwaliteit leveren en hebben het beste voor met het team en vooral ook met de klant. In het bedrijfsleven is dat nog wel eens anders.

   

  Ik ben blij!
  Ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van het implementatieteam van Online Business Growth. En ik heb dan ook geen moment spijt gehad van mijn keuze om te investeren in de opleiding Virtueel Succes! De opleiding heeft mij namelijk niet alleen kennis gebracht, maar ook een mooie samenwerking met teamleden, waar ik zowel zakelijk als persoonlijk dagelijks van leer!

   

  Benieuwd wie zich de volgende keer aan jou voorstelt? Hou dan zeker de blog in de gaten!

  Wil jij ook ervaren hoe het is om met ons samen te werken? Neem dan vandaag nog contact op met Irene of plan hier jouw Business Growth Strategiesessie in.