Hi!

Team OBG | alles onder 1 dak!

We stellen ons
 graag even aan je voor!

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Groei door actie

MARKETING

 

 

 

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van marketingstrategieën en begeleiding bij jouw ontwikkeling als ondernemer. Marketing met een hart!!!

Wij bieden een op maat gemaakt servicepakket (vanaf 20 uur per maand) waarin alle nodige expertise van het team professionals is opgenomen. Naast de vaste diensten vind je hieronder  ons aanbod qua advies, organisatie, implementatie en uitbesteding. Waar kunnen we jou bij assisteren?

irene put – sparringpartner

Mijn studiekeuze was al gericht op ondernemen. Bewust koos ik voor de vakken Organisatiekunde, Middelmanagement, PR & Communicatie en Marketing (NIMA-A), omdat ik toen al graag meedacht met de bedrijfsstrategie en de bedrijfsgroei.

Veel ondernemers lopen vast op hun marketing en ik merkte dat er steeds meer vraag kwam naar professionals met kennis van (online) marketing. En deze ondernemers kregen ook steeds meer behoefte aan een sparringpartner die naast marketing ook verstand van ondernemen had. Om mijn kennis uit te breiden heb ik verschillende coachtrajecten t.b.v. bedrijfsgroei en ontwikkeling gevolgd. Deze trainingen waren vooral gericht op kennisverbreding om mijn klanten nog meer te kunnen adviseren en begeleiden bij hun bedrijfsvoering.

Door deze coachtrajecten heb ik zo veel ondernemerskennis opgedaan dat ik nu veel meer naast de ondernemers sta en meedenk in hun bedrijfsgroei, echt coaching on the job. Omdat ik mijn eigen bedrijf heb laten groeien, meer omzet ben gaan draaien kan ik zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben op het gebied van bedrijfsgroei.

23 jaar lang heb ik verschillende ondersteunende functies op bestuursniveau bekleed. Deed mijn werk altijd met heel veel plezier en de bedrijven waarvoor ik werkte waren zeer tevreden. Ik groeide in mijn functie en dan werd het tijd om verder te gaan, want groeien en verder ontwikkelen vind ik persoonlijk heel belangrijk. Alleen in loondienst in een ondersteunende functie sta je ook vaak in de schaduw van de leidinggevende. Dus toen ik in de zomer van 2013 een concept te lezen kreeg over het opzetten van een eigen bedrijf schreef ik mij hiervoor in. Mijn ondernemersleven ging van start en ik gaf in augustus 2014 mijn vaste baan op en ging voor de volle 100% voor het ondernemerschap. Heel stapsgewijs breidde ik mijn bedrijf succesvol uit. En weet je, ik heb in 5 jaar tijd zo’n mooi online bedrijf neergezet en is Pro-VA zo gegroeid dat ik met heel veel trots onderneem.

Sinds juni 2013 werk ik vanuit Pro-VA met een aantal mooie ondernemers samen en volg ik diverse leerzame trainingen en cursussen. Mijn klanten zijn tevreden en ik groei samen met hen naar nieuwe niveaus. Hun successen zijn ook mijn successen en dat is het mooiste dat er is. Door met een team van professionals te gaan samenwerken kan ik mijn klanten meer continuïteit garanderen.

Sinds 2018 run ik met veel plezier mijn bedrijf, waarin ik als marketing implementatiemanager mijn passies en expertise kan inzetten om collega ondernemers te helpen groeien met hun bedrijf.  Personal Coach/sparringspartner die niet alleen adviseert, maar ook implementeert!

Echt jouw gelijkwaardige partner in bedrijfsgroei!

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Wij zorgen voor groei van jouw bedrijf door actie!

why

Investeren in strategieontwikkeling of investeren in assistentie voor implementatie?

WAAROM NIET ALLEBEI?!

 

Misschien heb je het zelf al ervaren of zie je het om je heen gebeuren: er wordt veel geïnvesteerd in dure trajecten bij business coaches, er worden mooie strategieën, doelen en plannen ontwikkeld, maar het loopt vast op de (technische) uitvoering. Of andersom: er wordt geïnvesteerd in ondersteuning door een VA voor de (technische) uitvoering, maar het loopt vast omdat er geen juiste of echte strategie of plan is. Er zijn geen meetbare doelen gesteld. Er zijn geen acties, of de acties worden -om heel veel redenen’ niet uitgevoerd.
En zonder actie geen groei!

Omdat ik dit om mij heen zo veel zag gebeuren, heb ik besloten om met mijn team onze krachten te bundelen en onze expertise samen te brengen.
Met als doel om plan én uitvoering tot een succes te maken voor onze klanten. Om ervoor te zorgen dat het proces niet stopt bij de acties, maar dat de acties ook worden uitgevoerd. Om op die manier groei te bereiken met je onderneming.
Wij bieden trajecten waarbij doelen worden bepaald, strategie en marketingplan worden opgesteld én ook wordt gezorgd voor de implementatie daarvan. Groei door actie!

Het is onze missie om collega-ondernemers te helpen met resultaatgerichte groei en daarmee een succesvol financieel gezond bedrijf te runnen. Waarom? Omdat wij geloven dat iedere ondernemer een succesvol bedrijf kan runnen, maar niet in je eentje. En niet zonder kennis als ondernemer, want dat is een vak op zich. En om jou in de actiestand te krijgen. Actie en resultaat en dus groei!

HET IMPLEMENTATIETEAM

Geen enkele succesvolle ondernemer of bedrijf is groot geworden door alles alleen te blijven doen.
Omdat mijn eigen onderneming en die van mijn opdrachtgevers enorm groeiden, kwam ook ik op een punt dat ik mensen moest gaan inhuren om mij bij te staan. 

Het implementatieteam van virtueel professionals stel ik dan ook graag hier aan je voor.

 

Zij richten zich op alle facetten van het ondernemen. Alle opdrachten, vraagstukken en wensen worden professioneel en naar wens opgepakt en geïmplementeerd.

Met behulp van e-mailmarketing, Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn advertising maken wij webshops/websites van onze collega ondernemers vindbaar voor relevante bezoekers met een koopintentie. Zichtbaar op die momenten dat iemand op zoek is naar jouw product / dienst. Het team bestaat uit ervaren SEO specialisten.

 

 

Heb jij assistentie nodig bij jouw

bedrijfsgroei?

 

 

 Assistentie bij jouw marketingstrategie, e-mailmarketing of social media? Neem dan zeker contact met ons op!

Marketingautomation

 

Werk samen met onze specialisten aan jouw klantreis. Wij bouwen jouw marketingfunnel in Autorespond of Mailblue/Active Campaign, genereren leads via online advertising.

 

Facebook- & Instagram en LinkedIn Advertising

Opschalen met jouw business? Zichtbaar via social media? Laat ons jouw advertenties opmaken, monitoren, optimaliseren en opschalen.

 

Google Ads / YouTube

 

Laat ons jouw Google Ads uit handen nemen. Wij verzorgen de advertenties en zo krijg jij nieuwe leads en klanten.

 

Santousha Kalk

Santousha Kalk

Social Media Campagnes | Google Ads

Ik zet campagnes op voor Facebook, Instagram, YouTube en Google en zorg voor online zichtbaarheid door middel van SEO. Ik analyseer de resultaten en stel deze in overleg met de ondernemer waar nodig bij. Hierdoor wordt een zo rendabel mogelijk resultaat behaald.

Krista Bleeker

Krista Bleeker

Office en Dagelijks Management | Social Media | Online Marketing

Ik assisteer en ondersteun ondernemers en managers met hun dagelijks management, project- en eventmanagement en procesoptimalisatie, zodat zij tijd hebben om zich te richten op hun corebusiness en bedrijfsgroei.

Fifamé Seedorf

Fifamé Seedorf

Procesoptimalisatie | Operationele Werkzaamheden

Ik richt mij op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en kijk welke activiteiten binnen het proces online ingericht kunnen worden. Daarnaast ondersteun ik het team bij de uitvoering van de operationele werkzaamheden.

SAMENWERKINGEN

Marjon Saft

Marjon Saft

Technisch Support | WordPress Websites

Websites leveren veel ondernemers frustraties op en verslinden zo kostbare tijd. Ik help online ondernemers die vast lopen op een technisch probleem met hun WordPress website en breng hun project weer in beweging.

Francis Keek

Francis Keek

Expert Online Academies

Ik assisteer en adviseer ondernemers en managers met hun online academies, de techniek heeft geen geheimen voor mij.

Helene Heckens

Helene Heckens

Expert warme acquisitie

Helene is attent en heeft een luisterend oor. We werken samen daar waar vraag naar warme telefonische opvolging gewenst is.

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Our teamwork works for your dreamwork!

Ben jij klaar voor groei en wil jij nu écht tot actie overgaan?

Het strategiegesprek is speciaal voor ondernemers die er aan toe zijn om door te groeien naar the next level. Voor ondernemers die klaar zijn met de b*llshit
en nu écht vooruitgang willen boeken.

Ben jij zo’n ondernemer en ben jij klaar om te groeien?
Boek dan nu jouw strategiegesprek t.w.v. €97,- , gratis!

Boek nu jouw
Online Business Growth StrategieSessie

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!