Team OBG |
Alles onder
één dak!

We stellen ons
graag even aan je voor!

Team OBG |

Alles onder één dak!

We stellen ons
 graag even aan je voor!
 

Irene Put – Virtual professional / online marketing specialist

Mijn studiekeuze was al gericht op ondernemen. Bewust koos ik voor de vakken Organisatiekunde, Middelmanagement, PR & Communicatie en Marketing (NIMA-A), omdat ik toen al graag hulp bood bij de bedrijfsstrategie en de bedrijfsgroei.

Veel ondernemers lopen vast op hun groei en ik merkte dat er steeds meer vraag kwam naar professionals met kennis van bedrijfskunde, processen en marketing. Support op maat. Om mijn kennis uit te breiden heb ik verschillende coachtrajecten t.b.v. bedrijfsgroei en ontwikkeling gevolgd. Deze trainingen waren vooral gericht op kennisverbreding om mijn klanten nog meer te kunnen adviseren en begeleiden bij hun bedrijfsvoering.

Door deze coachtrajecten heb ik zo veel ondernemerskennis opgedaan dat ik nu veel meer naast de ondernemers sta en meedenk in hun bedrijfsgroei. Omdat ik mijn eigen bedrijf heb laten groeien, meer omzet ben gaan draaien kan ik zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben op het gebied van bedrijfsgroei.

23 jaar lang heb ik verschillende ondersteunende functies op bestuursniveau bekleed. Deed mijn werk altijd met heel veel plezier en de bedrijven waarvoor ik werkte waren zeer tevreden. Ik groeide in mijn functie en dan werd het tijd om verder te gaan, want groeien en verder ontwikkelen vind ik persoonlijk heel belangrijk. Dus toen ik in de zomer van 2013 een concept te lezen kreeg over een opleiding tot virtual professional en over het opzetten van een eigen online bedrijf schreef ik mij hiervoor in. Ik startte ook direct met een opdracht en werd de eerste gecertificeerde VA in Nederland! In augustus 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst en ging voor de volle 100% voor het ondernemerschap. Heel stapsgewijs breidde ik mijn bedrijf succesvol uit. En weet je, ik heb in 11 jaar tijd zo’n mooi online bedrijf neergezet en is mijn bedrijf zo gegroeid dat ik met heel veel trots onderneem.

Sinds oktober 2013 werk ik met een aantal mooie ondernemers samen en volg ik diverse leerzame trainingen en cursussen. Mijn klanten zijn tevreden en ik groei samen met hen naar nieuwe niveaus. Hun successen zijn ook mijn successen en dat is het mooiste dat er is. En door met een team van professionals samen te werken kan ik mijn klanten meer continuïteit garanderen.

Onze Creatieve Kracht Achter Jouw Ideeën

Met een team van ervaren en gepassioneerde virtueel professionals kun je profiteren van de kennis en expertise van ons om jouw merk op een consistente en aantreklijke manier te positioneren. Wij kunnen ook helpen bij het identificeren van jouw doelgroep en bij het ontwikkelen van de strategie om hen aan te spreken en aan jou te binden.

Door met ons samen te werken bespaar je tijd en moeite om jouw marketinginspanningen te optimaliseren. Laat jouw bedrijf groeien met onze hulp! Neem vandaag nog contact met ons op!

Samen Innoveren voor Toekomstig Succes”

Bij Online Business Growth zijn we toegewijd aan het ontsluiten van jouw zakelijke potentieel door samen te werken aan de ontwikkeling van baanbrekende nieuwe diensten. Wij zijn jouw strategische partner op de weg naar innovatie en groei.

Onze deskundige consultants brengen frisse ideeën, marktinzichten en bewezen strategieën naar de tafel. We luisteren naar jouw visie en doelen en transformeren deze in concrete plannen. Of het nu gaat om productlanceringen, dienstuitbreiding of het herdefiniëren van jouw bedrijfsmodel, wij begeleiden je op elk stap van de weg.

Met ons aan jouw zijde, bent je verzekerd van:

  • Strategische Begeleiding: Wij helpen je bij het identificeren van kansen, het opstellen van doelstellingen en het creëren van een doordachte roadmap voor succes.
  • Innovatieve Oplossingen: Ons team van experts brengt creativiteit en innovatie in jouw dienstenportfolio om jou te onderscheiden in de markt.
  • Resultaatgerichte Groei: Wij streven naar meetbare resultaten, zoals omzetgroei, marktaandeel en klanttevredenheid.

Laat ons jouw kompas zijn voor het ontwikkelen van nieuwe diensten die impact maken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Samen creëren we een toekomst vol kansen en succes.

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het vormgeven van jouw toekomstige succesverhaal.

 

Bedrijfs- & Marketingstrategie
Marketingautomation

Opschalen met jouw business? Meer leads met
e-mailmarketing? Laat ons jouw marketingplan opmaken en beheren.

 

Facebook- & Instagram en LinkedIn Advertising

Zichtbaar via social media? Laat ons jouw advertenties opmaken, monitoren, optimaliseren en opschalen.

 

Google Ads / YouTube

 

Laat ons jouw Google Ads uit handen nemen. Wij verzorgen de advertenties en zo krijg jij nieuwe leads en klanten.

 

Irene Put

Irene Put

Marketeer | Bedrijfspartner | Sparringpartner | Groeicoördinator

Opschalen met jouw business doe je nooit alleen. Samen stellen wij marketingplannen op en ik coördineer pr- en marketingactiviteiten, en bedenk en realiseer campagnes en andere reclame-uitingen. Ik ben de stok achter de deur die iedere ondernemer kan gebruiken.

LinkedIn Ads expert
Krista Bleeker

Krista Bleeker

Content en beeld Creator | Social Media Marketing | Mailmarketing

Als content specialist help ik je met o.a. tekst en beeld voor social media en blogs, opmaken van nieuwsbrieven, het redigeren van teksten en het toevoegen van ondertiteling aan video’s. Ook kan ik ondersteunen bij het uitbesteden en uitwerken van interviews. 

 

Fifamé Seedorf

Fifamé Seedorf

Operationeel & Tech Support | Procesverbetering

Ik houd me bezig met diverse operationele en technische werkzaamheden die wij uitvoeren voor onze klanten. Als gevolg hiervan focus ik me ook direct op het efficiënter inrichten van de online processen en de bijbehorende handelingen. Met als doel om het eindresultaat te verbeteren voor de organisatie.

SAMENWERKINGEN

Santousha Kalk

Santousha Kalk

Social Media Campagnes | Google Ads

Ik run slimme social ads voor bedrijven die willen werken met een resultaat gedreven bureau. Ben gespecialiseerd in Facebook, Instagram, YouTube en Google en zorg voor online zichtbaarheid door middel van SEO. Ik analyseer de resultaten en stel deze in overleg met de ondernemer waar nodig bij. Hierdoor wordt een zo rendabel mogelijk resultaat behaald.

Marjon Saft

Marjon Saft

Technisch Support | WordPress Websites | Divi expert

Websites leveren veel ondernemers frustraties op en verslinden zo kostbare tijd. Ik help online ondernemers die vast lopen op een technisch probleem met hun WordPress website en breng hun project weer in beweging.

Francis Keek

Francis Keek

Expert Online Academies

Ik assisteer en adviseer ondernemers en managers met hun online academies, de techniek heeft geen geheimen voor mij.

Pleunie Hoeks

Pleunie Hoeks

Copywriter

Als creatieve tekstschrijfster en lay-out designer ben ik vastberaden om je te ontzorgen in je creatieve proces. Of je nu hulp nodig hebt met het schrijven of ontwerpen van je e-book, het (her)schrijven van blogs, webteksten, artikelen of social posts. Je kunt rekenen op goed werk met een creatieve twist.

Helene Heckens

Helene Heckens

Expert warme acquisitie

Helene is attent en heeft een luisterend oor. We werken samen daar waar vraag naar warme telefonische opvolging gewenst is.

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Our teamwork works for your dreamwork!

Neem contact op om kennis te maken

Dit gesprek is speciaal voor ondernemers die toe zijn aan groei en willen samenwerken. Voor ondernemers die nu écht vooruitgang willen boeken.

Ben jij zo’n ondernemer en ben jij klaar om te groeien?

 

Plan dan nu jouw
kennismakingsgesprek

 

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!