Online Business Growth richt zich op het strategisch ondersteunen van ondernemers. Bij ons draait het om samenwerken en implementeren. Ik werk nauw samen met de ondernemer bij het ontwikkelen van een marketingstrategie, een (jaar)planning.

Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is het daadwerkelijk implementeren van de strategie en de bijbehorende acties. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn implementatieteam: Krista Bleeker, Santousha Kalk en Fifamé Seedorf.

In de komende blogs geef ik daarom het woord aan mijn team.

 

Maak kennis met… Krista
Ik ben Krista en ik woon in Alkmaar. Een heel fijne stad om te wonen: dichtbij de natuur en tegelijkertijd dichtbij de reuring 🙂 Afwisseling en vrijheid dus. Dat vind ik ook als online ondernemer – Virtual Professional – binnen mijn bedrijf VA Business Support. Het bedrijf dat ik op 1 mei 2016 ben gestart. Ik ben expert op het gebied van dagelijks management en content creatie voor social media en mailmarketing: Marcom.

  Hoe heb ik Irene leren kennen?
  We werken sinds 1 juni 2017 samen en we hebben elkaar leren kennen tijdens het netwerken. Ik ben nog altijd dankbaar en blij dat Irene mij heeft gevraagd toe te treden tot het team. Ik ben met Online Business Growth meegegroeid als Implementatie Manager op het gebied van Marcom en sparringspartner van Irene.

   

  In mijn vrije tijd…
  Ik heb een passie voor Latin Dance. Ik word hier zo blij van. Bewegen op de muziek. Ik heb geleerd dat ik tijdens het dansen los moet laten om vrij te kunnen dansen. Dat geldt ook voor ondernemen en samenwerken. En dit samen met mensen. Als mensenmens zoek ik vrienden en vriendinnen regelmatig op voor gezelligheid en een goed gesprek, een wandeling in de natuur.

  (Persoonlijke) Ontwikkeling vind ik ook heel belangrijk dus ik lees regelmatig een boek, doe een cursus, luister een Podcast of struin het internet af.

   

  Wat ik fijn vind aan de samenwerking
  De gelijkwaardige samenwerking! Het samen knallen. Het samen verder groeien en ontwikkelen!

   

  Benieuwd naar Santousha? Hou dan zeker de blog in de gaten!

   

  Wil jij ook ervaren hoe het is om met ons samen te werken?
  Neem dan vandaag nog contact op met Irene of plan hier jouw Online Business Growth Strategiesessie in.