De vakantie zit er voor mij weer op. Kids zijn weer naar school gegaan en daarmee zijn de 3R’s (Rust, Ritme en Regelmaat) gelukkig weer terug.

 

Vakantie is heerlijk. Quality time met het gezin is top, maar ik raak er zelf wel altijd weer een beetje van uit mijn doen. Ik gun mijzelf geen vrij en heb echt dagen nodig om los te laten. Dit jaar kon ik het werk gelukkig goed loslaten en heb ik zelfs de laptop dagen dicht gehad.

 

Wanneer ik rust in mijn hoofd heb, ga ik vooruitdenken en zie ik nieuwe mogelijkheden en kansen. Dus heb ik mijzelf getrakteerd op een nieuwe training funnelmarketing, die binnenkort van start gaat. Want ik blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Kan niet wachten om het geleerde bij de opdrachtgevers in de praktijk uit te zetten en met jullie te delen.

 

Dat ik tijdens mijn vakantie echt even het werk kon loslaten, kon dankzij mijn team 😊. Zonder mijn teamleden ben ik nergens. En dat meen ik oprecht.

 

Zonder dit topteam zou Online Business Growth immers nooit díe kwaliteit, aandacht en service aan de opdrachtgevers kunnen geven die ze verdienen. Ook al stellen we de opdrachtgever centraal bij alles wat we doen, de teamleden blijven bij mij altijd op de eerste plaats staan. Want als jij je team goed behandelt, dan behandelen zij de opdrachten beter. Daar profiteert iedereen van.

 

Maar werken met een team is niet voor iedereen nog vanzelfsprekend. Want het is best spannend om je eigen bedrijf deels uit handen te geven, te vertrouwen op anderen en werk te delegeren dat je jaren zelf hebt gedaan en waarvan je denkt dat jij het het beste kunt.

 

Pasgeleden had ik een gesprek met een collega ondernemer die via een bestaande opdrachtgever van mij was doorverwezen. Ze vond het gesprek doodeng, want werk uitbesteden en samenwerken met een team was in haar ogen toch wel een stap. Maar ze wil groeien, haar bedrijf eindelijk eens serieus op de kaart zetten en dit lukt haar niet alleen. Maar alleen al de techniek van haar online academie en de marketing om zichtbaar te worden bij de doelgroep geeft haar kopzorgen en daarom heeft ze tot nu toe geen stap vooruit gezet. Ze durft de stap om samen te gaan werken nu gelukkig wel te zetten en hiermee heeft ze de deur naar succesvol ondernemen geopend. Want samen bereik je meer dan alleen.

 

Ben jij er ook klaar voor om je team uit te breiden?

Online Business Growth staat voor je klaar.  Samen met mijn team help ik je graag om door te groeien naar de volgende bedrijfsfase. Want zonder actie geen groei. Stuur me een berichtje of plan hier jouw gesprek in.