Voor mij persoonlijk is groei en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ik blijf niet graag stil staan. Ieder jaar stel ik mijzelf een doel of soms meerdere doelen, want je kunt iedere maand nieuwe doelen stellen.

 

Zo had ik in september 2020 als doel om 10kg af te vallen. In december was ik 13kg kwijt! Top zou je denken. Ik was ook super blij, maar werd ook makkelijk. Ik begon met een nieuw doel en viel terug in mijn oude gewoontes. Nu 5 maanden later ben ik 7kg weer in de plus. Dus is tijd voor herstel van mijn doel: -4kg!!!!

 

Ik ben een doorzetter, dus ik behaal mijn doel wel. Maar dan begint het voor mij vast weer moeilijk te worden. Het behaalde resultaat behouden! Herkenbaar?

 

De berg beklimmen om die gewenste top te bereiken is niet moeilijk, maar op die top blijven, op het behaalde niveau blijven, is een tweede. En daarnaast ook nog eens bezig zijn met nieuwe doelen bereiken en behouden. Dat blijft lastig voor mij, ook wat de zakelijke doelen betreft.

 

Gelukkig werk ik samen met toppers en helpt mijn team mij om op die top te blijven. Maar ook mijn klanten zorgen ervoor dat ik scherp blijf.

 

Herken jij jezelf ook een beetje in dit verhaal?

Kom dan gewoon eens kennismaken, dan kijken we samen hoe ook jij op jouw top blijft en nieuwe doelen ernaast kunt oppakken.

Is er een terugval? Dan pakken we het samen op!

 

Irene