Maak kennis met… Constance
Ik ben Contance Put. Drie jaar geleden ben ik als Rotterdamse met mijn gezin verhuisd naar Barneveld. Dit was natuurlijk wel even een overgang, maar inmiddels zijn wij hier gewend. We gaan zo vaak mogelijk er op uit, met onze twee kleine jongens, om van de mooie natuur te genieten op de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug.

In 2017 kwam ik in aanraking met de mogelijkheden van online ondernemen en dit trok direct mijn aandacht. De online wereld is groots. Ik heb de online marketing in de loop der jaren op verrassende wijzen zien ontwikkelen en daar wilde ik alles over weten.

Mijn expertise ligt op vlak van online positioneren en lanceren door middel van doelgerichte Social Media en Contentmarketing (https://www.ByConstance.nl). Ik word echt blij van samen creëren, samen groeien en samen de successen behalen.

Ik werk zelf al meer dan 10 jaar met LinkedIn vanuit verschillende posities. Voor mij reden genoeg om LinkedIn tot één van mijn specialisaties verder te ontwikkelen en ondernemers te leren hoe zij meer winst uit LinkedIn (https://www.meerwinstuitlinkedin.nl) kunnen behalen.

Omdat ik geloof in de kracht van de inzet van meerdere online kanalen leer ik je juist hoe je deze succesvol kunt combineren, met LinkedIn als jouw hoofdkanaal voor je zichtbaarheid en leadgeneratie. Want juist de combinatie tussen de verschillende kanalen is goud waard.

Hoe heb ik Irene leren kennen?
In de periode 2017, toen ik mij aan het oriënteren was op het online ondernemerschap en het ondersteunen van ondernemers in hun bedrijfsvoering kwam ik Irene regelmatig tegen in Facebookgroepen en ben ik op een event van Irene geweest. Omdat wij dezelfde achternaam deelden raakten wij in gesprek met elkaar. Natuurlijk nieuwsgierig of wij familie konden zijn maar tot nu toe lijkt dit van niet. We hebben in elk geval altijd contact gehouden en sinds kort ben ik trots teamlid van Online Business Growth.

 

In mijn vrije tijd…
Je kunt mij altijd wakker maken om te gaan reizen. Mijn grootste passie is het ontdekken van nieuwe landen, culturen en geschiedenis. Sinds ik in Gelderland woon, gaat er ook geen dag voorbij, dat ik niet geniet van de mooie natuur hier. Mijn liefde voor fotografie komt hierin ook mooi samen. Ik hou van het uitproberen van bijzondere recepten en een goede film. Ik ben ontzettend leergierig en werk veel aan mijn persoonlijke ontwikkeling.  

Wat ik fijn vind aan de samenwerking
Vooral het samenwerken met andere ondernemers, te kunnen leren van elkaars expertises en sparren over welke stappen wij gaan maken. Irene heeft een flinke dosis kennis en ervaring. Ze weet precies hoe zij het beste in haar klanten naar boven kan halen en het team in haar kracht zet om gezamenlijk de doelen te behalen. We vieren elk succes!

 

Wil jij ook ervaren hoe het is om met ons samen te werken?
Neem dan vandaag nog contact op met Irene of plan hier jouw Online Business Growth Strategiesessie in.