2020 is het jaar dat we heel snel willen verlaten, op naar 2021! Maar wat gaat 2021 ons brengen? Door Corona en de maatregelen, die op het moment gelden, weten we gewoon niet meer waar we naar toe gaan. Ben jij misschien toch wel bezig met jouw goede voornemens voor het nieuwe ondernemersjaar?

Lees dan verder want ik geef je graag nog een fijne tip mee, zodat je in actie komt. Dus niet alleen goede voornemens maken, maar ook deze voornemens omzetten in doen.

Want zonder actie geen groei!

Ik weet dat in actie komen niet altijd even makkelijk is. Een stok achter de deur is dan vaak wenselijk. Het krijgen van assistentie bij die taken die blijven liggen, omdat je daar geen kennis van hebt, of je hebt gewoonweg geen tijd om het zelf te doen en blijft het liggen. Dus bedenk deze laatste weken van 2020 hoe jij het in 2021 anders gaat aanpakken.

Ga samenwerkingen aan zodat je echt jouw doelen gaat behalen omdat je in actie komt. Je hoeft echt niet in je eentje alles te blijven doen. En denk je nu dat investeren in een samenwerking een verkeerde keuze is? Denk dan nog even langer na, want ik ken geen één succesvolle ondernemer die alleen onderneemt. 

Wil jij groeien kom dan in actie en durf te investeren in de juiste samenwerkingen. Ga niet domweg van start met een businesscoach, omdat jij denkt dat zij jou wel gaat helpen bij het verwezenlijken van jouw plannen. 

Probeer in 2021 echt bewuste keuzes te maken, keuzes die jouw in je kracht zetten, keuzes waarmee jij merkt dat je gaat groeien. Kijk niet alleen naar je omzet, want bedrijfsgroei zit in alle bedrijfstaken en wanneer jij met iedere taak kunt groeien dan merk je dit in je tijdwinst, in je zichtbaarheid en vindbaarheid en uiteindelijk zeker ook in je omzet.

Klaar om te groeien met je bedrijf? Begin 2021 goed en boek een VIP DAG.
https://www.onlinebusinessgrowth.nl/vip/

Tijdens de VIP-dag nemen we jouw bedrijf en jouw bedrijfsplannen onder de loep en bekijken we samen de stappen die nodig zijn om de gewenste bedrijfsgroei te realiseren.

We zoomen in op het afgelopen jaar en gaan samen kijken naar de blokkades. Waar liep je tegenaan en waardoor heb je jouw doelen niet (volledig) behaald? Nog belangrijker:  hoe kun je dat het komende jaar anders aanpakken?

Tijdens de VIP-dag staan jouw bedrijfsplannen centraal.

We nemen jouw huidige manier van werken onder de loep en we kijken samen naar jouw doelen voor het komende jaar en zetten deze om naar concrete acties (SMART).

We gaan werken aan jouw e-mail marketing campagne en de planning van jouw e-mails. We gaan dus actief aan de slag met jouw trust-funnel. Aan het eind van de dag heb je een concreet plan, waarmee je aan de slag kunt.  

Een plan waarbij jij je fijn voelt en dat je houvast geeft om je doelen voor het komende jaar wel te bereiken. Maak van 2021 jouw groei jaar.

Fijne feestdagen!

Irene & Team OBG