Wacht jij nog steeds op het juiste moment om je doelen te gaan verwezenlijken?
Zit je in een hoekje gekropen en heb je het idee dat je daar niet uit hoeft te komen?
Want tja, het voelt daar wel lekker veilig. Maar eigenlijk voel je ook wel dat het je niet helpt, want je bent ondernemer toch? Maar waarom lukt dat ondernemen dan niet?

Welke beperkende gedachten heb jij bedacht om niet tot actie over te gaan?

Geen plan?

Geen geld?

Geen tijd?

Angst voor hoe anderen gaan reageren?

Geloof je nog niet echt in je eigen expertise? Wie zit er nou op jou te wachten…

Wil je je eerst nog persoonlijk verder ontwikkelen?

Heb je je aanbod nog niet helder?

Ben je nog niet voldoende zichtbaar?

Vind je dat niet naar buiten kunt treden omdat je nog geen website hebt?

En zo zijn er nog tientallen redenen te verzinnen.

Wij beloven je: iedere ondernemer heeft al deze beperkende gedachten op enig moment gehad. En wat denk jij, zijn die ondernemers stil in een hoekje gekropen en kwam het succes toen vanzelf? Nee hè…. En eigenlijk wist je dat antwoord al. Toch?

Al die succesvolle ondernemers (en of ze dat nou echt zijn of niet maakt eigenlijk niet uit) zijn op een gegeven moment in de actiestand gekomen. Zijn ondanks hun belemmerende overtuigingen toch gaan dóen. Hebben geld geïnvesteerd in hulp (en nee, dat hoeven niet altijd direct duizenden euro’s te zijn), hebben een plan gemaakt en daar doelen aan gekoppeld. En die doelen hoeven niet mega hoog te zijn, dat willen we meteen even uit de wereld helpen. Een paar kleine, haalbare doelen zijn al prima. Waar het om gaat is dat je uit je hoekje kruipt en overgaat naar de actiestand. Want wij beloven je, als je in de actiestand komt en die kleine haalbare doelen ook bereikt, dan werkt dat als een katalysator. Het geeft je zelfvertrouwen, het geeft je energie en vaak geeft het je ook weer ideeën voor nieuwe doelen. Waarom we dit weten? Omdat het voor ons zo werkte. Omdat het voor onze klanten ook zo werkt.

Dus nogmaals: waar wacht je op? Op het goede moment? Dat is er niet. Het komt niet. Het enige juiste moment is nu. Nú in de actiestand komen. Genoeg tijd verloren. Stap over die angsten en belemmeringen heen en aan de slag!

Klaar om uit je hoekje te komen en in de actiestand te gaan?

Vraag dan vandaag nog onze gratis Business Growth Strategiesessie aan.
Samen met jou kijken we welke reis jouw klanten doorlopen en hoe jij ze daarin nog beter kunt bereiken. Je kunt het gesprek hier aanvragen.