workshop 

Weet wat je waard bent

Workshop

weet wat je waard bent

Wil jij werken aan je mindset, focus & doelen en dus je eigen waarden?

Doe dan mee met de online workshop
“Weet wat je waard bent!”

Voorjaar 2022

Weet wat je waard bent!

Niet alleen onze talenten en vaardigheden zorgen voor succes. Het hangt ook af van onze mindset, onze denkstijl. Om in de juiste ondernemersmindset te komen, moet je in jezelf gaan geloven. Je moet dus bewust zijn van jouw waarden! Je zult zien en merken dat wanneer jij heel doelbewust gaat werken, je omgeving hierin meegaat en het ondernemen steeds plezieriger wordt en je steeds meer energie geeft. Maar hoe ga jij je nu op jouw doelen focussen, zodat jij jouw doelen gaat realiseren? Focus op jouw doelen zorgt ervoor dat je een flow krijgt die je energie geeft en deze wordt door jouw omgeving opgemerkt. Want alles wat jij aandacht geeft gaat bloeien. Laat je niet van je doel afleiden door bijvoorbeeld social media, meningen vanuit je omgeving, hobbels en tegenslagen. Zorg dus voor een sterke mindset!

Alle veranderingen in je leven, of ze nu persoonlijk of zakelijk zijn, gaan niet vanzelf. Je merkt vaak dat je wordt gehinderd door belemmerende gedachten, twijfels of echte obstakels. Deze zijn overkomelijk als je je focus scherp weet te houden. Focussen betekent eigenlijk ‘scherp stellen’ en heeft alles te maken met je aandacht op iets richten. Belangrijk daarbij is dat je je niet laat afleiden. Je vergroot daardoor je kans op succes.

Veel ondernemers werken heel hard, zijn inhoudelijk enorm gedreven maar zorgen onvoldoende voor zichzelf. Valkuilen wanneer je niet de juiste mindset hebt! Hoe komt het toch dat ondernemers zoals jij het lastig vinden om echt te gaan staan voor wat je waard bent? Ondernemers vinden het vaak lastig om hun waarden goed onder woorden te brengen en stappen dan in de volgende valkuilen:

Alleen denken vanuit je eigen zwaktes. Vaak ga je het kennismakingsgesprek in met ‘het zal toch wel niets opleveren. Waarom zou de ander met mij gaan samenwerken en mij geven wat ik vraag?’ Dit type negativiteit zorgt er per definitie voor dat het inderdaad niet gaat lukken.

Onderhandelen over je tarief is niet leuk. Je offerte/je prijs aanbieden wordt vaak gezien als lastig. Vooral als het gaat over zaken rondom jezelf (je kwaliteiten, je uurtarief, je waarden). Vermijden van het onderhandelingsgesprek is niet het antwoord. Het zorgt ervoor dat je jezelf niet laat horen en dat anderen je waarden ook niet leren kennen. Het is dus heel belangrijk dat jij kunt onderbouwen waarom je deze offerte en dus dit tarief waard bent.

Laag inzetten en twijfelen aan jezelf is een andere valkuil. Dan doe jij het werk al voor de ander. Door al te denken voor de ander (dit zal zij/hij toch wel niet accepteren) zet je een lager tarief in dan je eerst van plan was.

Belangrijk vinden dat iedereen je aardig vindt en gelukkig is. Hierdoor krijg je niet gerealiseerd wat je verdiend. Zorg hebben voor de relatie is van belang. Dit ten koste laten gaan van de doelen die voor jou van belang zijn, zorgt op de langere termijn voor frustratie.

Zie jij dat een aantal van deze valkuilen ook op jou van toepassing is? Mooi! Want dan heb jij dus nog niet de juiste ondernemersmindset! En zonder de juiste mindset is het lastig om jouw doelen te realiseren en voor jouw waarden te gaan staan.

HOE CONCRETER, HOE BETER
Hoe SMART-er je doelen zijn geformuleerd, hoe duidelijker het is wat je precies moet doen.

SMART staat voor:
Specifiek: Is de doelstelling duidelijk genoeg?
Meetbaar: Kun je meten of je jouw doel hebt behaald?
Acceptabel: Zijn de doelen acceptabel voor jouw doelgroep, of voor jou?
Realistisch: Is het doel haalbaar?
Tijdsgebonden: Binnen welke tijd moet jouw doel gehaald zijn?

Dus niet
: ‘Dit jaar wil ik meer volgers op Facebook.’
Maar: ‘Eind dit jaar wil ik 200 meer volgers op mijn bedrijfspagina van Facebook dan dat ik nu heb.’

Herken jij je in deze valkuilen?

 

Doe dan mee met de online workshop “Weet wat je waard bent!”

Voor € 97,- excl. BTW kun je een hele dag aan je mindset en aan je waarden werken (ook aan je financiële waarden, je tarief). Samen gaan we naar je plannen en doelen kijken en deze visueel maken.

Weet wat je waard bent!

Investering: € 97,-

Prijs is excl. BTW

de workshop

Voorjaar 2022

Tijd: 09.00 uur – 16.30 uur

Locatie: wordt nog bekeken

HET PROGRAMMA:

Ochtendonderdeel van 09.00 uur tot 12.30 uur

We gaan met een stukje theorie van start om daarna jouw huidige mindset te scoren, je gaat jouw persoonlijke en zakelijke doelen bepalen. Deze verwerken we in een werkend businessconcept.

Lunch van 12.30 uur tot 13.00 uur

Middagonderdeel van 13.00 tot 16.30 uur

In de middag gaan we bekijken door welke hobbels en belemmeringen jij nog niet de gewenste ondernemersmindset hebt en daardoor nog niet je persoonlijke en zakelijke doelen kunt waarmaken.

Ook bekijken we samen jouw huidige verdienmodel en of jij wel het juiste tarief vraagt en we gaan samen een voor jou werken verdienmodel opstellen. Een die zorg voor een continuïteit in je omzet. Ik ga je vragen om je omzetdoel vast te stellen (dus denk hier alvast over na) en door doelen te gaan stellen en de daarbij benodigde acties uit te gaan schrijven zul je merken dat doelen haalbaar worden en jij jouw gewenste omzet kunt gaan halen.

 

 

Jij bent het waard! Investeer dus in jezelf en meld je vandaag nog aan!

Groetjes, Irene

Dit zeggen anderen over de workshop

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

De workshop vond ik erg leerzaam omdat deze wordt gegeven door Irene die zelf heel goed weet hoe het is om te werken als online ondernemer en hoe je daar heel succesvol in kan zijn. Dit zorgt voor een net iets andere invalshoek en haar ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ook mijn ondernemersmindset daarin aan het veranderen is.

Bij het opstellen en opschrijven van mijn doelen weet ik nu dat ze zeker haalbaar zijn, hoe groots sommige doelen ook zijn. Want pas als je groots denkt, jezelf laat zien en keuzes durft te maken kun je je doelen halen. Dan weten klanten je te vinden en durven ze ook voor jou te kiezen.

Het resultaat van de workshop is dat ik weet waar ik nu sta en welke stappen ik nog wil zetten om mijn doelen te behalen. Mijn doelen zijn nu ook behapbaar geworden waardoor ik niet meer tegen een grote berg omhoog hoef te kijken. En het vieren van tussendoelen maakt het ondernemen ook meteen een stuk leuker om te doen 🙂

Ik weet nu dat ik goed op weg ben omdat ik de fundering goed aan het leggen ben. Soms is teruggaan naar de basis en er samen met Irene naar te kijken helemaal niet zo verkeerd. Door er op dat moment bij stil te staan kun je gaan bijsturen. Dat maakt het voor mij weer makkelijker om mijn focus te behouden.

Echt top Irene, bedankt!

Claire Boldewijn

Wat levert deze

workshop jou op?

 

Na deze workshop heb jij jouw doelen verwerkt in een werkend businessconcept.

Heb je helderheid over de belemmeringen die impact hebben op jouw businesmindset.

Heb je een verdienmodel en tarief dat past bij je omzetdoel en heb je hier concrete acties aan gekoppeld.

Na deze workshop ben jij klaar voor business!!

Je bent het waard!

Heb je interesse en ben je benieuwd of deze workshop de juiste stap is voor jou?

Stuur mij gerust een mail  via irene@onlinebusinessgrowth.nl of vraag een gratis adviesgesprek aan.

 Weet wat je waard bent!

Investering: € 97,-

Prijs is excl. BTW

de workshop

Voorjaar 2022

Tijd: 09.00 uur – 16.30 uur

Locatie: volgt nog

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!