Hoe gaat onze samenwerking van start? Ik vind dat een structurele verbetering vraagt om een gestructureerde aanpak. Ik heb daarom een methode ontwikkeld die ons in drie fasen brengt naar een gestroomlijnde samenwerking, met een duidelijk resultaat. Namelijk: groei voor jouw onderneming. Deze methode heb ik de SBM3-methode genoemd. De afkorting staat voor ‘samen bereik je meer’. Dat is echt mijn credo en de methode heeft zijn nut al keer op keer bewezen.

 

 

SBM3-methode

 

 

Fase

 

 

Activiteiten

 

 

Resultaat

 

 

Duur

 

 

 

1

 

 

Clean Desk

 

 

Monitoren

 

 

Overzicht en duidelijkheid

 

 

1 maand

 

 

 

We gaan je bedrijf onder de loep nemen. Wat is er al? Waar loop je vast? Wat kan efficiënter? Met welke tools werk je? Wat is goed om te behouden? En wat is juist aan vernieuwing toe? We creëren inzicht en overzicht. En we stellen orde op zaken. Soms door al direct iets uit handen te nemen. Van alle taken bekijken we of jij ze zelf blijft doen. Of dat wij je die uit handen gaan nemen. Wie de tijd, kennis en vaardigheden heeft, is daarbij doorslaggevend.

 

1.1

 

Basic

 

Achterstallig onderhoud

 

 

Je bent een echt bedrijf aan het neerzetten. En je werkt aan groei. Je tijd besteed je zo efficiënt en effectief mogelijk. Door orde op zaken in je operationele zaken weet je waar je staat. Ons team pakt alles op wat is blijven liggen en brengt structuur aan. En jij? Jij kunt je focussen op het ondernemen en zicht krijgen op waar je heen wilt met je bedrijf.

 

 

1.2

 

Premium

 

Uitvoering operationele taken

 

 

Je bent klaar voor de volgende stap. Het pionieren is voorbij. Tijd voor groei. Door meer uit te besteden kun je hiervoor een degelijk fundament neerleggen. Ik breid de uitvoering van de operationele taken verder uit. Het dagelijks management is mijn zorg. Niet meer die van jou! Ik voer dit niet alleen uit, maar bewaak ook dat dit op orde blijft.

 

 

2

 

 

Advanced Support

 

 

Implementeren

 

 

Structuur

 

 

2 maanden

 

 

 

Het is tijd om te professionaliseren. We gaan je systemen beter inrichten. Of vervangen, als dat nodig is. Slimmer en sneller werken, daar gat het nu om. We nemen je meer en meer uit handen. We pakken bijvoorbeeld je volledige klantenservice op. Het updaten van je website; dat is ook typisch iets voor in deze fase. Net als het verzorgen van je communicatie in de breedste zin van het woord. Wat jij vooral moet doen is omdenken: je hoeft niet alles meer alleen te doen, maar je gaat delegeren.

 

 

2.1

 

Basic

 

Verbeteringen uitwerken en invoeren

 

 

In fase 1 hebben we verbetermogelijkheden geïdentificeerd. Deze gaan we nu in detail uitwerken. We beschrijven je processen en implementeren tools. Ook krijgt de communicatie speciale aandacht. Zo kunnen we nu denken aan het versturen van nieuwsbrieven. Of een update van je website. Wij kunnen je nog verder ontlasten door het contact met je klanten en leveranciers te onderhouden en vragen te beantwoorden.

 

 

2.2

 

Premium

 

Ontwikkeling online marketing

 

 

De basis stond er al. En is nu ook nog verder geprofessionaliseerd. Tijd voor de volgende stap. We duiken in het ontwikkelen van online marketing. Het is van belang om online zichtbaar en actief te zijn. We ontwikkelen een werkwijze en richten tooling in om de online kant van je bedrijf te ondersteunen. Sociale media kunnen we actiever gaan inzetten. Maar denk ook eens aan het online lanceren van nieuwe diensten. We kunnen je marketingplan voor je maken. Of zelfs je volledige jaarplanning. Meten is weten, dus het bijhouden van de statistieken hoort er ook bij. Doen wij voor je.

 

 

3

 

 

Business Support

 

 

Integreren

 

 

Tijdwinst

 

 

3 maanden

 

 

 

Je laat meerdere taken door gespecialiseerde VAs uitvoeren. De IM coördineert en beheert dit allemaal voor je. Zij is en blijft je aanspreekpunt en is de  linking pin tussen jou en het VT. Er is (wekelijks) overleg. Met jou als opdrachtgever. Maar ook tussen IM en VT. Met jou heb ik het over je plannen voor de langere termijn. Ik werk jouw doelen uit in concrete acties en vervolgstappen. Je gaat nu echt merken dat je er niet alleen voor staat. Je krijgt ruimte en tijd om je bedrijf te laten groeien èn om meer balans aan te brengen tussen werk en privé.

 

 

3.1

 

Silver

 

Back-office runnen

 

 

Je hebt gecreëerd, gebouwd en geprofessionaliseerd. Je bent er klaar voor om de markt zowel offline als online te leiden. We vormen en prima team en werken op een stevig fundament. Je kunt je focussen op strategie, verkoop en het leveren van je diensten. Het VT runt je back-office. Samen bereiken we meer dan alleen.

 

 

3.2

 

Gold

 

Back-office runnen

 

 

Je was er klaar voor de markt te gaan leiden, maar nu doe je ook echt. Je kunt je focussen op je strategie en verkoop. Je kunt gaan denken aan de ontwikkeling van nieuwe diensten of producten. De tijd van groei is definitief aangebroken. Het VT runt je back-office. Samen bereiken we meer dan alleen.

 

 

3.3

 

Diamond

 

Back-office runnen

 

 

Je runt een succesvol bedrijf. Jij bent de expert in jouw vakgebied en je hebt het online ondernemen volledig geïntegreerd. Het VT runt de operationele kant van je bedrijf. En jij kunt je verder richten op je toekomst. Je bent de goeroe in je vakgebied. Wat valt er verder nog te zeggen? Het werkt. Perfect team, perfecte samenwerking. Het VT runt je back-office. Samen bereiken we meer dan alleen.

 

VA = Virtueel assistent
IM = Implementatie Manager
VT = Virtueel team

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!