STAP-budget

uw stap-administratie geregeld

STAP-Budget

Als STAP-opleider zijn er een aantal administratie verplichtingen waar je aan moet voldoen. Je moet ervoor zorgen dat een student, na inschrijving, het STAP-aanmeldbewijs ontvangt. Om het aanvraagproces voor je student te vereenvoudigen en om fouten te voorkomen, kun je hen vooraanmelden in het STAP-portaal. Na afronding van de scholing  dien je het UWV te informeren over de deelname van de student.

Dit zijn tijdrovende handelingen, die jou alleen maar meer tijd kosten, als jouw backoffice hier niet goed op is ingericht.

Wij helpen je met het inrichten van je backoffice, zodat het inschrijvingsproces en verdere afhandeling vlekkeloos verloopt, voor zowel jou als opleider en uiteraard jouw studenten.

STAP-Aanmeldbewijs

Het STAP-aanmeldingsbewijs is een bevestiging dat de opleider aan de student verstrekt na inschrijving voor de opleiding. Zonder dit bewijs kan de student het STAP-budget niet aanvragen.

Het STAP-aanmeldingsbewijs is persoonsgebonden en moet aan een aantal technische eisen voldoen. Afhankelijk van hoe jij jouw inschrijvingsproces hebt ingeregeld en de tools die je gebruikt, kan dit voor veel administratief werk zorgen. Wij nemen je deze werkzaamheden niet alleen uit handen, maar zorgen er ook voor dat het proces zo is ingericht, dat er zo min mogelijk handelingen nodig zijn.

 

Vooraanmelding

Als opleider heb jij de mogelijkheid om het aanvraagproces voor studenten te vereenvoudigen. Dit doe je door hun gegevens vooraf te uploaden in het STAP-opleidersportaal. Het voordeel van de vooraanmelding is dat je fouten voorkomt, want studenten hoeven nu alleen de opleiding aan te klikken.

Voor een succesvolle vooraanmelding moet het bestand voor de vooraanmeldingen voldoen aan een aantal technische eisen om geaccepteerd te kunnen worden door het STAP-portaal.

 

Bewijs van Deelname

Als opleider dien je het UWV te informeren over de afgeronde scholing die de student bij je heeft gevolgd. Deze terugkoppeling wordt het Bewijs van Deelname genoemd en moet binnen 3 maanden na het einde van de scholing plaatsvinden voor elke student.

 

Wil jij vol vertrouwen het STAP-budget aanbieden?

Wij bieden een op maat gemaakt servicepakket, waarin alle nodige expertise van het team professionals is opgenomen. Wij zorgen ervoor dat je processen goed zijn ingericht, de administratie op orde is en jij je volledig kunt focussen op jouw studenten.
Klik hier om contact met ons op te nemen.

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Our teamwork works for your dreamwork!

Neem contact op om kennis te maken

Dit gesprek is speciaal voor ondernemers die toe zijn aan groei en willen samenwerken. Voor ondernemers die nu écht vooruitgang willen boeken.

Ben jij zo’n ondernemer en ben jij klaar om te groeien?

 

Plan dan nu jouw
kennismakingsgesprek

 

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!