Welkom bij de online academy
Investeren in coaching of
investeren in ondersteuning?
WAAROM NIET ALLEBEI!

 

Resultaatgericht groeien met je bedrijf

Welkom bij de online academy
Investeren in coaching
of investeren in ondersteuning?
WAAROM NIET ALLEBEI!

Resultaat gericht groeien met je bedrijf

My Brand, word een sterk merk!

Begin wanneer jij dat wil. 

Het online programma voor ambitieuze online ondernemers,
die nu echt een winstgevend bedrijf willen gaan runnen!

#onlinebusinessgrowth

Herken jij je hierin:

Je bent een (online) ondernemer met ambitie.

Je wilt niet alleen met je omzet groeien.

Je wilt een betere balans in jouw leven en bedrijf.

Je wilt je meer gaan ontwikkelen in je eigen (online) marketing.

Je wilt met jouw bedrijf groeien en doorschakelen naar de volgende fase.

Je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen en groeien.

Dan ben jij toe aan “My Brand” het groei programma van

Online Business Growth

“My Brand” is een marketing/strategisch gericht online programma, waarin je leert hoe ondernemers ‘dol’ op jou en op jouw bedrijf worden en blijven.

Module 1

“Ik en mijn bedrijfsfundering”

In deze fase ga je werken aan je kernwaarden, je identiteit en imago en je gaat je marketingboodschap neerzetten. Je leert een stevige fundering voor je bedrijf te bouwen en door zelf een sterk merk te worden zul je merken dat klanten jou gaan benaderen voor een langdurige samenwerking. Je hoeft niet zelf meer te zoeken naar klanten, maar jij wordt gevonden door jouw toekomstige ideale klant!

Module 2

“Ik en mijn klant”

In deze fase ga je o.a. je doelen stellen en bepalen wie nu jouw ideale klanten zijn, waar ze rondhangen en hoe zij jou dus gaan helpen jouw doelen te bereiken. Je leert je zo neer te zetten d.m.v. een merkverhaal dat klanten bewust voor de samenwerking met jou kiezen. Je zult een klantmagneet worden. Omdat je de samenwerkingspartner bent die de balans in hun bedrijf terug brengt. Jij bent van belang. Je krijgt continuïteit in je omzet en kun je verder gaan bouwen aan je bedrijf.

module 3

“Ik en zichtbaar dus vindbaar”

In deze fase leer je hoe je zichtbaar wordt door goede online marketing toe te passen. Contentplanningen op te maken en content te schrijven. In deze fase rond je jouw marketing funnel (trust funnel) af en laat je hem doorlopen naar jouw sales funnel (deze twee funnels kunnen niet los van elkaar bestaan). We gaan samen aan de marketingstrategie werken en marketing funnels opzetten die echt voor jouw gaan werken. Met deze funnels ga jij leren hoe je de buying yourney van jouw klanten positief kunt beïnvloeden. In deze laatste fase gaan we de sales funnel inrichten waar een goede lancering onderdeel van uit maakt.

My Brand is voor ondernemers met ambitie, die toe zijn aan de volgende bedrijfsfase,
maar hun marketing nog niet goed op orde hebben.

Voor de ondernemer die een succesvol bedrijf wil creëren. Die toe is aan waardevolle samenwerkingen.
Die wil leren wat ondernemen is en dit samen met een business/implementatie manager wil gaan oppakken.

Je wordt een happy en succesvolle
ondernemer.

Wil jij groeien en de stap zetten om meer klanten en een vaste omzet te krijgen? Om financieel ruimte te krijgen om te doen wat je wilt? Dat je niet meer afhankelijk bent van je opdrachtgevers, maar dat je kiest voor succes en bedrijfsgroei? 

Het draait om Passie. Passie voor je bedrijf. Passie voor je klanten. Wat is jouw passie, jouw hartverlangen? Of te wel jouw WHY!

Wanneer je dit in je uitingen naar buiten duidelijk maakt dan willen klanten graag met jou aan de slag.

Benieuwd of de online training de juiste stap is voor je persoonlijke ontwikkeling? Vraag vandaag nog een adviesgesprek aan.

My Brand

INVESTERING: € 795,- *

* of in drie termijnen van € 295,- per maand (er geldt dan wel een toeslag). Prijzen zijn excl. BTW

IN DIT ONLINE PROGRAMMA ONTVANG JE:

Exclusieve toegang tot de Pro-VA / OBG Academy

3 modules met in totaal 8 lessen

Elke week toegang tot een nieuwe module met daarin telkens een video les.

Bij elke module huiswerkopdrachten in een werkboek

Wie ben ik?

Ik ben Irene Put. Een ervaren en succesvol ondernemer en mijn missie is om andere ondernemers te assisteren bij de ontwikkeling en groei van hun (online) onderneming. 

Hi!

Hoe ook ik de stap naar de volgende fase zette ……

Mijn ondernemersleven ging in oktober 2013 van start. Ik startte met de opleiding “Binnen 10 weken een lopend VA bedrijf” en ook direct met mijn eerste opdracht. Ik gaf in augustus 2014 mijn vaste baan op en ging voor de volle 100% voor het ondernemerschap. Heel stapsgewijs breidde ik mijn online bedrijf uit.

Omdat ik merkte dat vanuit de ondernemers steeds meer vraag kwam naar professionals met online marketing kennis, ging ik in 2015 van start met het 6 maandenprogramma “Virtueel Succes”. En ook kreeg ik steeds meer de vraag om online leeromgevingen te bouwen waardoor ik besloot om naast het 6 maanden programma ook te starten met de training “Bouw prachtige online programma’s”. En zo bouwde ik maar door. 

Deze trainingen waren echter vooral gericht op kennisverbreding om mijn klanten nog meer te kunnen ontzorgen. Ik vergat dat ik óók een ondernemer was die aan zijn eigen bedrijf moest gaan werken. Zorgen voor bedrijfsgroei, continuïteit in omzet en persoonlijke ontwikkeling. Dus in 2016 besloot ik met een business coach aan de slag te gaan. Het was ME time geworden! En omdat ik wist hoe je acties moest uitvoeren (dus implementeren van je ideeën) werd dit coach traject voor mij wel een succes.

En weet je, ik heb in 5 jaar tijd zo’n mooi online bedrijf neergezet en gegroeid, dat ik met heel veel trots onderneem. Ik houd van mijn bedrijf en van mijn klanten en ik ben super blij met mijn teamleden, want samen bereik je meer dan alleen. In al deze jaren heb ik zo veel ondernemerskennis opgedaan dat ik nu veel meer naast mijn klanten sta en mee denk  met hun bedrijfsgroei. Omdat ik mijn eigen bedrijf heb laten groeien, meer omzet ben gaan draaien kan ik zeggen dat ik een ervaringsexpert ben en daardoor een klantmagneet geworden.

Maar waarom dit online programma?
Ik heb deze online training opgezet, zodat ik jou ook kan helpen te leren om te bouwen aan jouw eigen (online) bedrijf, zodat jij ook een succesvol ondernemer kunt worden. In dit programma krijg je handvatten aangereikt waarmee je jouw bedrijfsfundering versterkt en waarop je kunt groeien.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM AAN JE EIGEN BEDRIJF TE BOUWEN?

Doe dan mee met dit online programma, laat mij leren hoe jij zichtbaarder wordt en dus vindbaar voor jouw doelgroep waardoor je kun werken aan groei!

Continuïteit in je bedrijf!

Er zijn succesvolle ondernemers die hun organisatie naar betere prestaties en resultaten leiden omdat ze actief werken aan hun eigen bedrijf.

Geloof me als ik zeg dat een goede bedrijfsfundering goud waard is.

Wanneer jij een stevige fundering hebt gebouwd, je marketing goed staat en je bouwt aan de vertrouwensband met jouw klanten dan ben je succesvol bezig. Deze manier van ondernemen zorgt voor stabiele omzet. Een omzet waarmee jij jouw bedrijf  weer kunt laten groeien naar volgende fases.

Mijn doel met dit programma is om ondernemers te helpen een bedrijfsfundering neer te zetten waar ze zo’n behoefte aan hebben. Tijdens maar ook na het programma denk ik actief mee over de marketingcommunicatieplannen en over de doelen die bereikt moeten gaan worden en help je succesvol te worden en een goedlopend bedrijf te runnen.

Wil jij ook een succesvolle ondernemer worden en vindbaar zijn voor jouw ideale klanten? 

Volg dan zeker mijn online programma.

Misschien heb je het zelf al ervaren of zie je het om je heen gebeuren: er wordt veel geïnvesteerd in trajecten bij business coaches, er worden mooie strategieën, doelen en plannen ontwikkeld, maar het loopt vast op de (technische) uitvoering. Of andersom: er wordt geïnvesteerd in ondersteuning door een Virtueel Professional voor de (technische) uitvoering, maar het loopt vast omdat er geen juiste of echte strategie of plan is. Er zijn geen meetbare doelen gesteld. Er zijn geen acties, of de acties worden -om heel veel redenen’ niet uitgevoerd. En zonder actie geen groei!

Omdat ik dit om ons heen zo veel zag gebeuren, heb ik besloten om de krachten te bundelen en expertise samen te brengen.
Met als doel om plan én uitvoering tot een succes te maken voor de klanten. Om ervoor te zorgen dat het proces niet stopt bij de acties, maar dat de acties ook worden uitgevoerd. Om jou te helpen in de actie stand te komen.
Om op die manier groei te bereiken met je onderneming.
Wij bieden trajecten waarbij strategie en marketingplan worden opgesteld en doelen worden bepaald, én ook wordt gezorgd voor de implementatie daarvan. Groei door actie!

Het is mijn missie om collega-ondernemers te helpen met resultaatgerichte groei en daarmee een succesvol financieel gezond bedrijf te runnen. Waarom? Omdat ik geloof dat iedere ondernemer een succesvol bedrijf kan runnen, maar niet alleen. En niet zonder kennis als ondernemer, want dat is een vak op zich. En om jou in de actie stand te krijgen. Actie en resultaat en dus groei!

Dit zeggen anderen over onze trajecten

Ik ben super blij met Irene als mentor! Ze kent de klappen van de zweep als drukke en succesvolle ondernemer en dat betekent veel voor mij. Haar kennis en support zijn heel waardevol! Mede dankzij haar online programma, haar steun, enthousiasme en adviezen heb ik een nieuwe richting gevonden.

Echt top Irene, bedankt!

Matty Ouwers

Wat levert dit
programma jou op?

 

Na dit programma ben jij een sterk merk.

Je weet wat je waarden zijn en hoe je zichtbaar bent voor jouw ideale klanten.

Je hebt een duidelijk business concept ontwikkeld en voor een goed werkend verdienmodel gekozen. 

Na dit programma ben jij klaar voor business!!

My Brand

INVESTERING: € 795,-

* of in drie termijnen van € 295,- per maand (er geldt dan wel een toeslag). Prijzen zijn excl. BTW

IN DIT ONLINE PROGRAMMA ONTVANG JE:

Exclusieve toegang tot de Pro-VA / OBG Academy

3 modules bestaande uit 8 lessen

Elke week toegang tot een nieuwe module met daarin telkens een video les.

Bij elke module huiswerkopdrachten in een werkboek

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!