Hi!

Wie ben ik?

Ik ben Irene Put
en ik stel me graag even aan je voor!

best of both worlds

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Groei door actie

MARKETING

Mijn kracht ligt in het ontwikkelen van marketingstrategieën en begeleiding bij jouw ontwikkeling als ondernemer

irene put

Omdat ik merkte dat vanuit de ondernemers steeds meer vraag kwam naar professionals met kennis van (online) marketing en dat deze ondernemers steeds meer behoefte kregen aan een sparringpartner die verstand van ondernemen had heb ik verschillende coachtrajecten t.b.v. bedrijfsgroei en ontwikkeling gevolgd. Deze trainingen waren vooral gericht op kennisverbreding om mijn klanten nog meer te kunnen adviseren en begeleiden bij hun bedrijfsvoering.

Door deze coachtrajecten heb ik zo veel ondernemerskennis opgedaan dat ik nu veel meer naast de ondernemers sta en meedenk in hun bedrijfsgroei, echt coaching on the job. Omdat ik mijn eigen bedrijf heb laten groeien, meer omzet ben gaan draaien kan ik zeggen dat ik een ervaringsexpert ben op het gebied van bedrijfsgroei.

23 jaar lang heb ik verschillende ondersteunende functies op bestuursniveau bekleed. Deed mijn werk altijd met heel veel plezier en de bedrijven waarvoor ik werkte waren zeer tevreden. Ik groeide in mijn functie en dan werd het tijd om verder te gaan, want groeien en verder ontwikkelen vind ik persoonlijk heel belangrijk. Alleen in loondienst in een ondersteunende functie sta je ook vaak in de schaduw van de leidinggevende. Dus toen ik in de zomer van 2013 een concept te lezen kreeg over het opzetten van een eigen bedrijf schreef ik mij hiervoor in. Mijn ondernemersleven ging van start en ik gaf in augustus 2014 mijn vaste baan op en ging voor de volle 100% voor het ondernemerschap. Heel stapsgewijs breidde ik mijn bedrijf succesvol uit. En weet je, ik heb in 5 jaar tijd zo’n mooi online bedrijf neergezet en is Pro-VA zo gegroeid dat ik met heel veel trots onderneem.

Sinds juni 2015 werk ik vanuit Pro-VA met een aantal mooie ondernemers samen en volg ik diverse leerzame trainingen en cursussen. Mijn klanten zijn tevreden en ik groei samen met hen naar nieuwe niveaus. Hun successen zijn ook mijn successen en dat is het mooiste dat er is. Door met een team van professionals te gaan samenwerken kan ik mijn klanten meer continuïteit garanderen.

En nu is Online Business Growth geboren, waarin ik mijn passies en expertise kan inzetten om collega ondernemers te helpen groeien met hun bedrijf.  Personal Coach/sparringspartner die niet alleen adviseerd, maar ook implementeert!

Echt jouw gelijkwaardige partner in bedrijfsgroei!

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Wij zorgen voor groei van jouw bedrijf door actie!

Onze why

Investeren in strategieontwikkeling of investeren in ondersteuning voor implementatie?

WAAROM NIET ALLEBEI?!

 

Misschien heb je het zelf al ervaren of zie je het om je heen gebeuren: er wordt veel geïnvesteerd in dure trajecten bij business coaches, er worden mooie strategieën, doelen en plannen ontwikkeld, maar het loopt vast op de (technische) uitvoering. Of andersom: er wordt geïnvesteerd in ondersteuning door een VA voor de (technische) uitvoering, maar het loopt vast omdat er geen juiste of echte strategie of plan is. Er zijn geen meetbare doelen gesteld. Er zijn geen acties, of de acties worden -om heel veel redenen’ niet uitgevoerd.
En zonder actie geen groei!

Omdat wij dit om ons heen zo veel zagen gebeuren, hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en onze expertise samen te brengen.
Met als doel om plan én uitvoering tot een succes te maken voor onze klanten. Om ervoor te zorgen dat het proces niet stopt bij de acties, maar dat de acties ook worden uitgevoerd. Om op die manier groei te bereiken met je onderneming.
Wij bieden trajecten waarbij doelen worden bepaald, strategie en marketingplan worden opgesteld én ook wordt gezorgd voor de implementatie daarvan. Groei door actie!

Het is onze missie om collega-ondernemers te helpen met resultaatgerichte groei en daarmee een succesvol financieel gezond bedrijf te runnen. Waarom? Omdat wij geloven dat iedere ondernemer een succesvol bedrijf kan runnen, maar niet in je eentje. En niet zonder kennis als ondernemer, want dat is een vak op zich. En om jou in de actiestand te krijgen. Actie en resultaat en dus groei!

Ben jij klaar voor groei en wil jij nu écht tot actie overgaan?

Iedere maand heb ik plaats voor een aantal gratis gesprekken
t.w.v. € 99,- speciaal voor ondernemers die er aan toe zijn om door te groeien naar the next level. Die klaar zijn met de b*llshit en nu écht vooruitgang willen boeken.
Ben jij zo’n ondernemer en wil jij een gratis groeigesprek?

Boek dan nu onze
Business Growth Insight Sessie