Online

E-mailmarketing

Van lead naar klant
 

 

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Samen bereik je meer dan alleen

MARKETING

 

 

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van marketingstrategieën en het uitzetten hiervan. Je kunt met een gerust hart je totale online marketing aan ons uitbesteden. 

Vanaf het opzetten van de strategie, het bouwen van marketingfunnels, het opmaken en bewerken van jouw aangeleverde content (denk hierbij aan het opmaken van blogs, nieuwsbrieven en social media posts) tot het adverteren op Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. Samen met de virtual professionals wordt de strategie bepaald, uitgewerkt en helpen wij jou bij het verkrijgen van meer zichtbaarheid en vindbaarheid volgens het Know, Like Trust principe. Met bedrijfsgroei als doel: ‘de weg naar jouw online succes’.

 

Verstuur effectieve nieuwsbrieven en mailings!


E-mailmarketing onze specialiteit!

Samen bekijken we welke autoresponder het beste bij jouw bedrijf en bij jouw toekomstplannen past en richten deze geheel voor je in. Wij werken met ActiveCampaign / Mailblue en Autorespond. Met deze autoresponders verstuur en automatiseer je heel eenvoudig krachtige en gerichte e-mails waarmee we jouw business laten groeien! Heb je al een autoresponder die bij jouw bedrijfsgroei past, dan gaan we daarmee aan de slag.

Handmatig e-mails versturen; dat doen we niet meer. Automatiseer je marketingactiviteiten met behulp van workflows / automations. Denk hierbij aan volledig ingerichte marketingfunnels, zoals de opvolging na download van een gratis weggever.

Marketingfunnel
Een goede marketingfunnel helpt om van leads klant te maken. Een goed werkende funnel opzetten is helemaal niet ingewikkeld. Maak hem alleen niet te ingewikkeld. Wij helpen je graag om een effectieve marketingfunnel te bouwen waarmee jij een mooie relatielijst opbouwt. 
Veel bedrijven hebben een mooie relatielijst, maar wat is dan de volgende stap? De volgende stap is het verzenden van relevante mails (geen spam!). Dit is heel belangrijk want niemand zit te wachten op een heleboel nietszeggende mails. Daar zitten ze niet op zitten te wachten en schrijven ze zich uit. Je kunt mailings relevanter maken door jouw mailinglijst goed te segmenteren, zodat je precies weet wanneer jouw relatie welke informatie wil ontvangen.

Meten is weten
Verstuur de juiste mail op het gewenste moment. Met een goede autoresponder segmenteer je eenvoudig op een geklikte link / bezochte pagina’s, producten die zijn aangeschaft of bijvoorbeeld op eigen aangegeven velden zoals: geslacht, leeftijd, woonplaats die aan de relatie zijn meegegeven. Geen één ondernemer die ik spreek kent de cijfers van de verzonde nieuwsbrieven of mailings. Dit is echt een gemiste kans. 

Zeg jij ja tegen e-mailmarketing?
Wij bieden een op maat gemaakt servicepakket waarin alle nodige expertise van het team professionals is opgenomen. Wij versturen met gemak jouw volgende nieuwsbrief en mailings. Daarnaast ontwikkelen wij marketingfunnels waarmee je vertrouwen opbouwt en nieuwe klanten krijgt (know, like, trust funnels).
Klik hier om contact met ons op te nemen.

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Our teamwork works for your dreamwork!

Ben jij klaar voor groei en wil jij nu écht tot actie overgaan?

Dit gesprek is speciaal voor ondernemers die toe zijn aan groei en willen samenwerken. Voor ondernemers die nu écht vooruitgang willen boeken.

Ben jij zo’n ondernemer en ben jij klaar om te groeien?

Boek dan nu jouw
kennismakingsgesprek

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!