E-mailmarketing

Van lead naar klant
 

E-mail marketing

Van lead naar klant
 

MARKETING

 

 

Onze kracht ligt in het ontwikkelen van marketingstrategieën en het uitzetten hiervan. Je kunt met een gerust hart je totale online marketing aan ons uitbesteden. 

Vanaf het opzetten van de strategie, het bouwen van marketingfunnels, het opmaken en bewerken van jouw aangeleverde content (denk hierbij aan het opmaken van blogs, nieuwsbrieven en social media posts) tot het adverteren op Google, Facebook, Instagram en LinkedIn. Samen met de virtual professionals wordt de strategie bepaald, uitgewerkt en helpen wij jou bij het verkrijgen van meer zichtbaarheid en vindbaarheid volgens het Know, Like Trust principe. Met bedrijfsgroei als doel: ‘de weg naar jouw online succes’.

 

E-mailmarketing

Haal meer verkoop uit je relatielijst met de juiste e-mailmarketingstrategie!

Verstuur effectieve nieuwsbrieven en mailings!


E-mailmarketing onze specialiteit!

Emailmarketing is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken en je merk te promoten. Het is een kosteneffectieve manier om klanten te informeren over je producten en diensten, om nieuws en updates te sturen, en om klanten te verleiden tot actie.

Emailmarketing kan je helpen bij het vergroten van je klantenbestand, het versterken van je relatie met bestaande klanten en het verhogen van je verkoop. Door gepersonaliseerde berichten te sturen aan je doelgroep, kun je een betere klantervaring bieden en de klantenbinding verbeteren. Met emailmarketing kun je ook je online zichtbaarheid vergroten door te investeren in contentmarketing, gerichte advertenties te plaatsen en te werken aan het verbeteren van je zoekmachineresultaten.

Het is belangrijk om een goede strategie te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je emails effectief zijn. Het is ook van belang om te weten hoe je een doelgerichte lijst met abonnees kunt opbouwen en hoe je een goede emailcampagne kunt opzetten. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten hoe je je email kan testen en hoe je de resultaten kunt meten.

Marketingfunnel
Een marketingfunnel is een gestructureerde reeks stappen die een klant doorloopt tijdens het koopgedrag. Deze stappen lopen van het eerste contact met de klant tot de aankoop van je product of dienst. Het doel van een marketingfunnel is om klanten te helpen bij het maken van een weloverwogen aankoopbeslissing. Je kunt deze stappen gebruiken om klanten te informeren over je product of dienst, je merk te promoten en de klantbetrokkenheid te verhogen.

De meest voorkomende stappen in een marketingfunnel zijn:

1. Bewustwording: Creëer bewustwording en interesse voor je product of dienst.

2. Overweging: Verzamel informatie en vergelijk de opties.

3. Conversie: Maak de aankoopbeslissing.

4. Zorg voor een positieve klantervaring.

5. Stimuleer klanten om hun positieve ervaringen te delen.

Meten is weten
Het is belangrijk om de resultaten van je marketingfunnel te meten om te zien of je strategie effectief is. Door de prestaties van je funnel bij te houden, kun je zien waar je klanten in de funnel blijven hangen en je strategie aanpassen om de conversieratio te verhogen.

Zeg jij ja tegen e-mailmarketing? Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

ONLINE BUSINESS GROWTH

STRATEGIE & IMPLEMENTATIE

Our teamwork works for your dreamwork!

Ben jij klaar voor groei en wil jij nu écht tot actie overgaan?

Dit gesprek is speciaal voor ondernemers die toe zijn aan groei en willen samenwerken. Voor ondernemers die nu écht vooruitgang willen boeken.

Ben jij zo’n ondernemer en ben jij klaar om te groeien?

 

Boek dan nu jouw
kennismakingsgesprek

 

 

Boek dan nu jouw
kennis makings gesprek

 

Ja, ik wil graag de gratis Groeiscan!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang ook de gratis Groeiscan

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en download de Groeiscan.

Ja, ik wil een gratis Business Growth Strategiesessie boeken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en boek vandaag nog jouw sessie

Toestemming

Je aanvraag is verstuurd! Kijk snel in je mailbox en boek vandaag nog jouw sessie.

Workshop "Weet Wat Je Waard Bent!"

online ondernemen zonder zorgen onlineondernemenzonderzorgen online training maken ondersteuning webinar online onderneming ondernemen Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA virtueel assistent Online Business Creator online trainingen academie webinar webinars zonder zorgen webinarondersteuning online business assistant workshop Anita Faber VA Irene Put coaching business coach marketing groei online business growth

Toestemming

Je aanmelding is geslaagd!

Ja, ik wil succesvol online ondernemen!

Volg vandaag nog de mini training en ontdek hoe ook jij met succes een online business kunt runnen!

OBG_Succesvol Ondernemen2

Toestemming

Je aanmelding is ontvangen. Binnen een paar minuten ontvang jij jouw inloggegevens!